Over ons

Het kloppend hart van het restaurant, dat zijn Dirkjan en Hilde. Chef (van het expressieve maar reflecterende type) en gastvrouw met een aangeboren naturel.

Dirkjan Decock

Dirkjan is geen gewone chef. Met zijn expertise in private dining, een voorliefde voor kunst en een kritische zelfreflectie tast hij de grenzen van zijn keuken af. Om zijn gasten door een unieke culinaire ervaring te loodsen ontpopt hij zich tot vakman die alles wat hij serveert eigenhandig bereidt. Zo transformeert hij genereuze smaken naar creatieve gerechten met een boodschap. Daarom is het voor Dirkjan zo cruciaal om het verhaal achter zijn producten persoonlijk met zijn gasten te delen.

Contrastrijk portret van Chef Dirkjan Decock
Krachtig zwart-wit portret van gastvrouw en sommelier Hilde Reynaert

Hilde Reynaert

Door haar jarenlange ervaring weet Hilde als geen ander hoe ze gasten een thuisgevoel kan geven – een persoonlijke stijl die ze als gastvrouw doortrekt in de elegante aankleding van het restaurant, de uitgebalanceerde wijnkaart tot zelfs de sfeervolle playlist. Gepassioneerd door haar vak is ze gedreven om nieuwe paden te verkennen en zichzelf verder te ontplooien. Zo verdiept Hilde zich in de prestigieuze WSET-vervolgopleidingen om van de wijnkaart haar persoonlijk verhaal te maken.

sfeer

Ook de setting en het interieur maken onderdeel uit van het verhaal dat we met Restaurant Dirkjan Decock willen vertellen. We kozen bewust voor een intieme setting met houteninterieurelementen, serene tinten en objecten van lokale makers.

Detail van het tafellinnen
Kleurrijke gerechtjes van het menu
Croissants die in de oven aan het rijzen zijn
Sferische foto van de grote tafel