Kleurrijk voorbeeld van een prachtig lokaal menu

Menu

Chef Dirkjan Decock en sommelier Hilde Reynaert brengen dagelijks een menu dat het seizoen weerspiegelt.

De onvoorspelbaarheid van de natuur zorgt ervoor dat elk bezoek uniek is, ingegeven door de superieure kwaliteit die dagvers geleverd wordt dankzij de boeren, vissers en lokale telers met wie we samenwerken.

Wijnen worden per glas of per fles aangeboden. Door de signatuur van onze gerechten kunnen slechts beperkte aanpassingen in het menu doorgevoerd worden.
Ook à la carte zijn er geen opties. Bedankt alvast voor jullie begrip

Tijdens de week:
4 gerechten - € 82,00

Op vrijdag- en zaterdagavond:
5 gerechten - € 97,00

Bekijk voorbeeldmenuBOEK EEN TAFEL

'Utopia'

De culinaire essentie, die is nagenoeg onbereikbaar. En toch droom ik als chef van positieve verandering, waarbij vernieuwing en ontdekking centraal staan.

Om mijn persoonlijke inspiratie dichter bij jullie te brengen, werk ik in een open keuken waar ik me met hart en ziel toeleg op het koken van één menu.

Omdat het menu een dagelijkse weerspiegeling wil zijn van het seizoen, maak ik mijn gerechten niet op voorhand bekend. Dat maakt het spannend, ook voor mij. De natuur laat zich namelijk niet voorspellen.

Daarom zal elk bezoek uniek zijn, ingegeven door de superieure kwaliteit die dagvers geleverd wordt dankzij de boeren, vissers en lokale telers met wie ik samenwerk. Want dat is voor mij geen utopie, maar gewoon de norm.

Dirkjan

BOEK EEN TAFEL