Wim Opbrouck schrijft voorwoord voor boek Confoodenties
Het inspirerende boek "Confoodenties" opent met een indrukwekkend voorwoord geschreven door niemand minder dan Wim Opbrouck. In zijn meeslepende woorden neemt Wim ons mee op een reis door de wereld van gastronomie en culinaire kunst.
Als veelzijdig artiest, acteur en presentator, heeft Wim een diep gewortelde liefde voor eten en de verhalen die erachter schuilen. In zijn voorwoord verkent hij de betekenis van voedsel, niet alleen als brandstof voor ons lichaam, maar ook als een bron van plezier, verwondering en verbinding.
Met zijn kenmerkende passie en eloquentie prijst Wim de auteur en chef Dirkjan Decock en bevriende chefs Martijn, Felix en Matthias van "Confoodenties" voor hun moed om nieuwe culinaire horizonten te verkennen en hun creativiteit om gerechten te transformeren tot ware kunstwerken. Hij benadrukt het belang van de symbiose tussen gastronomie en kunst, waarbij beide disciplines elkaar versterken en tot uiting komen in een harmonieuze en betekenisvolle ervaring.
Het voorwoord van Wim Opbrouck in "Confoodenties" is een uitnodiging om onze relatie met voedsel te herontdekken en te waarderen. Hij moedigt ons aan om bewust te genieten van elk gerecht, elke smaak en elk moment dat we delen met vrienden en geliefden.
Dankzij het bezielende voorwoord van Wim Opbrouck worden we meteen ondergedompeld in de sfeer van culinaire verfijning en kunstzinnig genot die ons te wachten staat in het boek "Confoodenties". Een eerbetoon aan de verwevenheid van voedsel, cultuur en creativiteit.





MEER Over Ons
Dirkjan Decock
Dirkjan is geen gewone chef. Met zijn expertise in private dining, een voorliefde voor kunst en een kritische zelfreflectie tast hij de grenzen van zijn keuken af. Om zijn gasten door een unieke culinaire ervaring te loodsen ontpopt hij zich tot vakman die alles wat hij serveert eigenhandig bereidt. Zo transformeert hij genereuze smaken naar creatieve gerechten met een boodschap. Daarom is het voor Dirkjan zo cruciaal om het verhaal achter zijn producten persoonlijk met zijn gasten te delen.


Hilde Reynaert
Door haar jarenlange ervaring weet Hilde als geen ander hoe ze gasten een thuisgevoel kan geven – een persoonlijke stijl die ze als gastvrouw doortrekt in de elegante aankleding van het restaurant, de uitgebalanceerde wijnkaart tot zelfs de sfeervolle playlist. Gepassioneerd door haar vak is ze gedreven om nieuwe paden te verkennen en zichzelf verder te ontplooien. Zo verdiept Hilde zich in de prestigieuze WSET-vervolgopleidingen om van de wijnkaart haar persoonlijk verhaal te maken.
Wim Opbrouck schrijft voorwoord voor boek Confoodenties
RESERVEER JE TAFEL
Door de signatuur van mijn gerechten kan ik geen aanpassingen doorvoeren in het menu. Bedankt alvast voor jullie begrip. We kunnen wel rekening houden met (levensbedreigende) allergieën. Bij twijfel, bel ons even op.

MET MEER DAN 6?
Een tafel reserveren voor meer dan 6 personen is om praktische redenen enkel mogelijk in de week en niet in het weekend. Groepsreservaties kunnen enkel telefonisch of per e-mail geboekt worden. Voor groepen vragen we een voorschot van 60 EUR per persoon.