Restaurant Dirkjan Decock terug open na verlof vanaf 17 augustus
We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van een ontspannen en verkwikkende vakantie. Wij, van onze kant, zijn bijna klaar om onze deur opnieuw te openen na een welverdiende verlofperiode. Het goede nieuws is: de zomer is nog niet voorbij en misschien moet het beste nog komen ;-)
Chef Dirkjan heeft alvast zijn best gedaan om de zomer nog even vast te houden en heeft met passie gewerkt aan een gloednieuw menu vol heerlijke hoogzomer smaken.
Wat mag je verwachten?
Zonovergoten ingrediënten
We hebben zorgvuldig de meest verse en zonovergoten ingrediënten geselecteerd om de rijke smaken en levendige kleuren van de zomer naar je bord te brengen.
Kunstzinnige presentatie
Elk gerecht wordt met oog voor detail en kunstzinnige flair gepresenteerd, waardoor je niet alleen een onvergetelijke smaakervaring beleeft, maar ook een visueel festijn.
Verfijnde wijnselectie
Sommelier Hilde heeft een zorgvuldige selectie gemaakt van wijnen die prachtig samengaan met de zomerse gerechten.
Reserveer nu alvast je tafel om als een van de eersten te genieten van ons nazomer menu.





MEER Over Ons
Dirkjan Decock
Dirkjan is geen gewone chef. Met zijn expertise in private dining, een voorliefde voor kunst en een kritische zelfreflectie tast hij de grenzen van zijn keuken af. Om zijn gasten door een unieke culinaire ervaring te loodsen ontpopt hij zich tot vakman die alles wat hij serveert eigenhandig bereidt. Zo transformeert hij genereuze smaken naar creatieve gerechten met een boodschap. Daarom is het voor Dirkjan zo cruciaal om het verhaal achter zijn producten persoonlijk met zijn gasten te delen.


Hilde Reynaert
Door haar jarenlange ervaring weet Hilde als geen ander hoe ze gasten een thuisgevoel kan geven – een persoonlijke stijl die ze als gastvrouw doortrekt in de elegante aankleding van het restaurant, de uitgebalanceerde wijnkaart tot zelfs de sfeervolle playlist. Gepassioneerd door haar vak is ze gedreven om nieuwe paden te verkennen en zichzelf verder te ontplooien. Zo verdiept Hilde zich in de prestigieuze WSET-vervolgopleidingen om van de wijnkaart haar persoonlijk verhaal te maken.
Restaurant Dirkjan Decock terug open na verlof vanaf 17 augustus
RESERVEER JE TAFEL
Door de signatuur van mijn gerechten kan ik geen aanpassingen doorvoeren in het menu. Bedankt alvast voor jullie begrip. We kunnen wel rekening houden met (levensbedreigende) allergieën. Bij twijfel, bel ons even op.

MET MEER DAN 6?
Een tafel reserveren voor meer dan 6 personen is om praktische redenen enkel mogelijk in de week en niet in het weekend. Groepsreservaties kunnen enkel telefonisch of per e-mail geboekt worden. Voor groepen vragen we een voorschot van 60 EUR per persoon.