Restaurant Dirkjan Decock & Kleinood Keramiekstudio
Restaurant Dirkjan Decock heeft een voorliefde voorambachtelijk keramiek. Ambachtelijk keramiek voegt een unieke en artistieke touch toe aan de eetervaring.
Onze premium partner voor ons servies is Kleinood Keramiekstudio uitTiegem-Anzegem, West-Vlaanderen.
De borden, schalen en kopjes van Kleinood dragen bij aan de presentatie van de gerechten. Het brengt een gevoel van vakmanschap en authenticiteit over en verrijkt de eetervaring bij Restaurant Dirkjan Decock.
Kleinood staat voor liefde en passie voor natuurlijke materialen. Dit uit zich in de kleinschalige productie van handgemaakte gebruikskeramiek. Eerlijke en kwalitatieve kleinoden, ontstaan uit een moderne kijk op traditionele, ambachtelijke technieken en principes, waarbij functionaliteit en schoonheid hand in hand gaan.
Genieten van een heerlijke culinaire ervaring bij Restaurant Dirkjan Decock, waar de combinatie van smaakvolle gerechten en het gebruik van ambachtelijk keramiek voor een unieke eetervaring zorgt. De esthetische presentatie en het vakmanschap van het servies voegen een extra dimensie toe aan de culinaire creaties van chef Dirkjan Decock.





MEER Over Ons
Dirkjan Decock
Dirkjan is geen gewone chef. Met zijn expertise in private dining, een voorliefde voor kunst en een kritische zelfreflectie tast hij de grenzen van zijn keuken af. Om zijn gasten door een unieke culinaire ervaring te loodsen ontpopt hij zich tot vakman die alles wat hij serveert eigenhandig bereidt. Zo transformeert hij genereuze smaken naar creatieve gerechten met een boodschap. Daarom is het voor Dirkjan zo cruciaal om het verhaal achter zijn producten persoonlijk met zijn gasten te delen.


Hilde Reynaert
Door haar jarenlange ervaring weet Hilde als geen ander hoe ze gasten een thuisgevoel kan geven – een persoonlijke stijl die ze als gastvrouw doortrekt in de elegante aankleding van het restaurant, de uitgebalanceerde wijnkaart tot zelfs de sfeervolle playlist. Gepassioneerd door haar vak is ze gedreven om nieuwe paden te verkennen en zichzelf verder te ontplooien. Zo verdiept Hilde zich in de prestigieuze WSET-vervolgopleidingen om van de wijnkaart haar persoonlijk verhaal te maken.
Restaurant Dirkjan Decock & Kleinood Keramiekstudio
RESERVEER JE TAFEL
Door de signatuur van mijn gerechten kan ik geen aanpassingen doorvoeren in het menu. Bedankt alvast voor jullie begrip. We kunnen wel rekening houden met (levensbedreigende) allergieën. Bij twijfel, bel ons even op.

MET MEER DAN 6?
Een tafel reserveren voor meer dan 6 personen is om praktische redenen enkel mogelijk in de week en niet in het weekend. Groepsreservaties kunnen enkel telefonisch of per e-mail geboekt worden. Voor groepen vragen we een voorschot van 60 EUR per persoon.