No items found.

Restaurant Dirkjan Decock en Matexpo: bezorg jouw klanten een informele netwerkervaring

September is de start van het beursseizoen bij Kortrijk Xpo, een tijd waarin de zakelijke wereld samenkomt om te netwerken, kennis te delen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Tal van beurzen staan op het programma. Matexpo geeft het startschot op 6 september, gevolgd door o.a. Tavola - Meatexpo -Broodway, Solar Solutions, Boektopia, Bedrijvencontactdagen ....

Na een drukke beursdag waarbij je de nieuwste trends hebt gezien, boeiende gesprekken hebt gevoerd en nieuwe kansen hebt ontdekt, is het tijd om je zakelijke relaties te versterken met een fijne culinaire ervaring bij Restaurant Dirkjan Decock. Het biedt u de gelegenheid om uw klanten in een informele setting te ontmoeten, gesprekken aan te knopen en relaties op te bouwen die verder gaan dan de beursvloer.

Het samenkomen rond de eettafel creëert een atmosfeer van vertrouwen en verbondenheid, en versterkt de zakelijke banden op een manier die alleen mogelijk is met heerlijk eten, goede wijn en gedeelde momenten van ontspanning.

Reserveer nu

MEER Over Ons

Dirkjan Decock

Dirkjan is geen gewone chef. Met zijn expertise in private dining, een voorliefde voor kunst en een kritische zelfreflectie tast hij de grenzen van zijn keuken af. Om zijn gasten door een unieke culinaire ervaring te loodsen ontpopt hij zich tot vakman die alles wat hij serveert eigenhandig bereidt. Zo transformeert hij genereuze smaken naar creatieve gerechten met een boodschap. Daarom is het voor Dirkjan zo cruciaal om het verhaal achter zijn producten persoonlijk met zijn gasten te delen.

Contrastrijk portret van Chef Dirkjan Decock
Krachtig zwart-wit portret van gastvrouw en sommelier Hilde Reynaert

Hilde Reynaert

Door haar jarenlange ervaring weet Hilde als geen ander hoe ze gasten een thuisgevoel kan geven – een persoonlijke stijl die ze als gastvrouw doortrekt in de elegante aankleding van het restaurant, de uitgebalanceerde wijnkaart tot zelfs de sfeervolle playlist. Gepassioneerd door haar vak is ze gedreven om nieuwe paden te verkennen en zichzelf verder te ontplooien. Zo verdiept Hilde zich in de prestigieuze WSET-vervolgopleidingen om van de wijnkaart haar persoonlijk verhaal te maken.

Restaurant Dirkjan Decock en Matexpo: bezorg jouw klanten een informele netwerkervaring

No items found.

RESERVEER JE TAFEL

Door de signatuur van mijn gerechten kan ik geen aanpassingen doorvoeren in het menu. Bedankt alvast voor jullie begrip. We kunnen wel rekening houden met (levensbedreigende) allergieën. Bij twijfel, bel ons even op.

Vis op een bord met blauwe achtergrond

MET MEER DAN 6?

Een tafel reserveren voor meer dan 6 personen is om praktische redenen enkel mogelijk in de week en niet in het weekend. Groepsreservaties kunnen enkel telefonisch of per e-mail geboekt worden. Voor groepen vragen we een voorschot van 60 EUR per persoon.