No items found.

Inspirerende Masterclass Eindejaargerechten - woensdag 4 december 2024

Speciaal voor de feestdagen organiseert Dirkjan, op algemene aanvraag, nog eens een exclusieve Masterclass Eindejaargerechten op woensdag 4 december.
Je ontdekt niet alleen verfijnde gerechten, maar we leggen het accent op de kunst van het maken van sauzen bij garnaal, langoustine, vis en hert. Deze worden gecombineerd met een zorgvuldig geselecteerde reeks wijnen, gepresenteerd door wijnexpert Eddy Vandeputte.

Chef Dirkjan geeft zijn geheimen prijs!
Tijdens deze masterclass duiken we diep in de wereld van smaken en haalbare technieken om de perfecte sauzen te creëren die jouw gerechten tot een hoger niveau tillen. Elke saus is specifiek afgestemd op de delicate smaken van zeevruchten, vis en hert, en versterkt door de ideale wijnpairing. Eddy Vandeputte laat je kennismaken met wijnen die perfect aansluiten bij de gerechten.

Wat gaan we doen?

Praktische tips: leer rijke en smaakvolle sauzen en aroma’s maken bij garnaal, langoustine, vis en hert.
Wijnpairing door Eddy Vandeputte
: ontdek elegante wijnen en hoe je deze combineert met jouw gerechten voor de ultieme smaakervaring.
Proeverij
: sluit de dag af met een proeverij van de gerechten en bijpassende wijnen.

 
Voor wie?
Deze masterclass is bedoeld voor enthousiaste thuiskoks en foodies die hun kooktalent naar een hoger niveau willen tillen. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij.

Praktische informatie

Datum: woensdag 4 december 2024
Tijd
: 19:00 uur
Locatie
: Restaurant Dirkjan Decock
Deelnameprijs
: €130,- per persoon (inclusief ingrediënten, menu,wijnen en een bundel recepten)

Reserveer nu

MEER Over Ons

Dirkjan Decock

Dirkjan is geen gewone chef. Met zijn expertise in private dining, een voorliefde voor kunst en een kritische zelfreflectie tast hij de grenzen van zijn keuken af. Om zijn gasten door een unieke culinaire ervaring te loodsen ontpopt hij zich tot vakman die alles wat hij serveert eigenhandig bereidt. Zo transformeert hij genereuze smaken naar creatieve gerechten met een boodschap. Daarom is het voor Dirkjan zo cruciaal om het verhaal achter zijn producten persoonlijk met zijn gasten te delen.

Contrastrijk portret van Chef Dirkjan Decock
Krachtig zwart-wit portret van gastvrouw en sommelier Hilde Reynaert

Hilde Reynaert

Door haar jarenlange ervaring weet Hilde als geen ander hoe ze gasten een thuisgevoel kan geven – een persoonlijke stijl die ze als gastvrouw doortrekt in de elegante aankleding van het restaurant, de uitgebalanceerde wijnkaart tot zelfs de sfeervolle playlist. Gepassioneerd door haar vak is ze gedreven om nieuwe paden te verkennen en zichzelf verder te ontplooien. Zo verdiept Hilde zich in de prestigieuze WSET-vervolgopleidingen om van de wijnkaart haar persoonlijk verhaal te maken.

Inspirerende Masterclass Eindejaargerechten - woensdag 4 december 2024

No items found.

RESERVEER JE TAFEL

Door de signatuur van mijn gerechten kan ik geen aanpassingen doorvoeren in het menu. Bedankt alvast voor jullie begrip. We kunnen wel rekening houden met (levensbedreigende) allergieën. Bij twijfel, bel ons even op.

Vis op een bord met blauwe achtergrond

MET MEER DAN 6?

Een tafel reserveren voor meer dan 6 personen is om praktische redenen enkel mogelijk in de week en niet in het weekend. Groepsreservaties kunnen enkel telefonisch of per e-mail geboekt worden. Voor groepen vragen we een voorschot van 60 EUR per persoon.