No items found.

Actie Oud Keukengeweld

In oktober staat jong talent in de spotlight met de geweldige actie ‘Jong Keukengeweld’.

Bij Restaurant Dirkjan Decock richten we ons dit jaar op de ervaren chef, die al decennialang vakmanschap en passie in elk gerecht legt. We willen de waarde van ervaring vieren!

 

Een maand lang, van 1 tot 31 oktober, kan je een tafeltje reserveren van dinsdag- t.e.m. donderdagavond en op vrijdagmiddag voor een 3 gangenmenu aan € 60 p/p.

Het Oud Keukengeweld Menu weerspiegelt expertise en verfijning.

Voor wie?

Jong, oud of ergens daartussen: als je van goed eten houdt, zit je hier goed.

 

Vier ervaring. Proef vakmanschap. Ontdek Oud Keukengeweld.

Kom langs bij Restaurant Dirkjan Decock en reserveer voor een culinaire beleving die respect en waardering toont voor de ervaring in de keuken.

Reserveer nu

MEER Over Ons

Dirkjan Decock

Dirkjan is geen gewone chef. Met zijn expertise in private dining, een voorliefde voor kunst en een kritische zelfreflectie tast hij de grenzen van zijn keuken af. Om zijn gasten door een unieke culinaire ervaring te loodsen ontpopt hij zich tot vakman die alles wat hij serveert eigenhandig bereidt. Zo transformeert hij genereuze smaken naar creatieve gerechten met een boodschap. Daarom is het voor Dirkjan zo cruciaal om het verhaal achter zijn producten persoonlijk met zijn gasten te delen.

Contrastrijk portret van Chef Dirkjan Decock
Krachtig zwart-wit portret van gastvrouw en sommelier Hilde Reynaert

Hilde Reynaert

Door haar jarenlange ervaring weet Hilde als geen ander hoe ze gasten een thuisgevoel kan geven – een persoonlijke stijl die ze als gastvrouw doortrekt in de elegante aankleding van het restaurant, de uitgebalanceerde wijnkaart tot zelfs de sfeervolle playlist. Gepassioneerd door haar vak is ze gedreven om nieuwe paden te verkennen en zichzelf verder te ontplooien. Zo verdiept Hilde zich in de prestigieuze WSET-vervolgopleidingen om van de wijnkaart haar persoonlijk verhaal te maken.

Actie Oud Keukengeweld

No items found.

RESERVEER JE TAFEL

Door de signatuur van mijn gerechten kan ik geen aanpassingen doorvoeren in het menu. Bedankt alvast voor jullie begrip. We kunnen wel rekening houden met (levensbedreigende) allergieën. Bij twijfel, bel ons even op.

Vis op een bord met blauwe achtergrond

MET MEER DAN 6?

Een tafel reserveren voor meer dan 6 personen is om praktische redenen enkel mogelijk in de week en niet in het weekend. Groepsreservaties kunnen enkel telefonisch of per e-mail geboekt worden. Voor groepen vragen we een voorschot van 60 EUR per persoon.